ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο βασιλιάς και η "βασίλισσα" υποκλίθηκαν στον Ραούλ

Ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος και σύσσωμη η οικογένεια της "βασίλισσας" Ρεάλ Μαδρίτης, υποκλίθηκαν στον ποδοσφαιριστή που αποτελεί τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, τον Ραούλ.

Homenaje del Bernabéu a Raúl González από realmadridplay

Τον παίκτη που πανηγύρισε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 6 Πρωταθλήματα, 4 ισπανικά Σούπερ Καπ κι ένα Ευρωπαϊκό, αγωνιζόμενος σε 741 ματς και σκοράροντας 321 γκολ.
Ο 36χρονος σουπερ σταρ φόρεσε ξανά τα λευκά, επέστρεψε στο Μπερναμπέου και μπροστά σε 80.000 κόσμο βίωσε το "αντίο" που του άξιζε και ποτέ δεν είχε. Η Ρεάλ Μαδρίτης διοργάνωσε μια μεγαλοπρεπή γιορτή, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για όλα όσα χάρισε στην ομάδα στη μακρά περίοδο της παρουσίας του σε αυτή.

Στο φιλικό που διεξήχθη η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 5-0 της Άλ Σαντ με τους Ραούλ, Μπενζεμά, Χέσε (2 γκολ) και Ίσκο να βρίσκουν δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ισπανός επιθετικός έπαιξε με τη Ρεάλ, ενώ στο δεύτερο φόρεσε τη φανέλα της νυν ομάδας του, Αλ Σαντ.

Σημειώνεται πως ο Ραούλ φόρεσε το Νο "7" στην πλάτη με το οποίο δοξάστηκε, ενώ για τις ανάγκες του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε το Νο "11" του Γκάρεθ Μπέιλ.




Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι:


 
R. Madrid - Al Sadd footyroom.com από footyroom

Εικόνες από το αντίο:

(Ο Ραούλ μπαίνει στο Μπερναμπέου και γνωρίζει την αποθέωση)

(Ο Κασίγιας δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ραούλ)

(Ο Ραούλ ξανασκοράρει με τη φανέλα της Ρεάλ)

(Ο Ραούλ με τη φανέλα της Αλ Σαντ)


(Ο Ραούλ αποθεώνεται από τους συμπαίκτες του)

πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου