ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο 11χρονος Βραζιλιάνος που μαγεύει στην Μπαρτσελόνα



Ονομάζεται Κασιάνο Μπουζόν, είναι 11 ετών και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, Μετά από δοκιμή 20 ημερών, έπεισε τους ανθρώπους των Καταλανών να επενδύσουν πάνω του, ακολουθώντας τα χνάρια του Λιονέλ Μέσι.


Cassiano Bouzon Jesus από tttpk

Ο νεαρός Βραζιλιάνος προσέλκυσε το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Φλουμινένσε, η Βιτόρια και η Γκρέμιο, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τα κατορθώματά του στο διαδίκτυο. Όπως συνέβη και με τον Λιονέλ Μέσι, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα προσκάλεσαν τον μικρό στην Ισπανία, ώστε να δοκιμαστεί για 20 ημέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο 11χρονος αριστερός μπακ συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις της Κορνεγιά, θυγατρικής ομάδας των "μπλαουγκράνα" και έπαιξε και σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια, σημειώνοντας και 3 γκολ.


Οι συγκρίσεις με τον Μέσι
Ο πορεία του Κασιάνο Μπουζόν θυμίζει κατά πολύ αυτήν του Μέσι, ο οποίος πήγε στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών, κατόπιν πρόσκλησης από τους ανθρώπους της ομάδας. Όταν έπεισε τον τότε αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τσάρλι Ρέσακ, υπέγραψε (σε μία χαρτοπετσέτα) με τους Καταλανούς και έγινε "ζωντανή" ιστορία του συλλόγου.
Το 11χρονο παιδί - "θαύμα" δεν μπορεί να γίνει επίσημα μέλος της Μπαρτσελόνα, αφού απαγορεύεται να υπογράψει συμβόλαιο με επαγγελματικό σύλλογο στην Ισπανία πριν από τη συμπλήρωση 16 χρόνων. Η οικογένειά του τονίζει ότι εάν επέλθει συμφωνία, θα μετακομίσει στην Ισπανία μαζί με τους γονείς του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η ανάπτυξη του εκκολαπτόμενου ποδοσφαιριστή.
Ο ίδιος, πάντως, δείχνει να διασκεδάζει τις αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου: "Παίζω με την μπάλα κολλημένη στα πόδια, ντριμπλάρω και είμαι γρήγορος. Υπάρχει μόνο μία διαφορά, αφού εκείνος είναι λευκός, ενώ εγώ πιο μαυριδερός".

  


πηγη :www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου