ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον «Mr Bean» μετά το τρακάρισμα με την McLaren F1 του (video)



O αγαπητός ηθοποιός Rowan Atkinson πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από ατύχημα που είχε με την πολυτελή McLaren F1 που οδηγούσε. Ο 56χρονος ηθοποιός, που έγινε γνωστός ως Mr. Bean, αποχώρησε από βοηθητική έξοδο του νοσοκομείου του Peterborough με τη βοήθεια ασθενοφόρου, καθώς ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως το κάταγμα στην ωμοπλάτη του.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, «Ηe is shaken but not stirred», συμπληρώνοντας ότι «το όχημα απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά είμαι σίγουρος ότι [ο κ. Atkinson] δεν επιθυμεί να το ξεγράψει, αλλά θα θελήσει να το επισκευάσει».
Το ατύχημα συνέβη στις αρχές του Αυγούστου όταν ο Atkinson οδηγούσε την McLaren F1, μια από τις μόλις 106 που υπάρχουν στον κόσμο. Μετά από ένα γλίστρημα έπεσε πάνω σε δέντρο ενώ κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Α605 κοντά στο Haddon, 137 χιλιόμετρα βορείως του Λονδίνου. Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και ο οδηγός κατάφερε να βγει αμέσως από αυτό, περιμένοντας μαζί με έναν διερχόμενο μοτοσικλετιστή να έρθει το ασθενοφόρο. Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψαν στοιχεία που να υποδηλώνουν μέθη ή άλλο πρόβλημα, οπότε δεν τίθεται ζήτημα απαγγελίας κατηγοριών.
Να σημειώσουμε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Rowan Atkinson τράκαρε την πολυτελή McLaren F1. Το 1999 είχε εμπλακεί σε ατύχημα με μια Rover Metro στο Lancashire, λίγες βδομάδες αφότου είχε αγοράσει το όχημα. Οι μηχανικοί της McLaren δήλωσαν ότι θα πρέπει να εξετάσουν το όχημα για να αποφασίσουν τις δυνατότητες επισκευής και το κόστος. Όπως χαρακτηριστικά είπαν, επειδή η F1 έχει σασί από ανθρακονήματα έχει μεγαλύτερα περιθώρια επισκευής από τα «συνήθη αυτοκίνητα».
Ο 56χρονος ηθοποιός είναι λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων, έχοντας λάβει μέρος και σε αγώνες. Διαθέτει άδεια οδήγησης που του επιτρέπει να οδηγήσει ως και φορτηγό, ενώ κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα περιοδικά του χώρου όπως τα Car, Octane, Evo και SuperClassics. Εκτός από την McLaren F1 (για την οποία δεν γνωρίζουμε αν επισκευάζεται) στη συλλογή του διαθέτει ένα Honda NSX, μια Aston Martin DB7 Vantage, ένα Audi A8 και ένα Honda Civic Hybrid.
Μάλιστα πριν από λίγες μόλις εβδομάδες ο Atkinson είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Top Gear, κάνοντας ρεκόρ χρόνου στον καθιερωμένο οδηγικό γύρο που κάνουν οι καλεσμένοι. Δείτε το video...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου