ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πτήση με drone πάνω από το Μαϊάμι της Ελλάδας




Υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα που μοιάζει με το Μαϊάμι και τα Keys της Florida: Τεχνητά κανάλια διατρέχουν τις πίσω αυλές των σπιτιών, όπου οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν όχι με το αυτοκίνητο, αλλά με το σκάφος τους, μεγάλοι φοίνικες και εξωτικά φυτά, πισίνες και μια απέραντη παραλία. Στο φόντο, η Ύδρα. Αυτό είναι το πανέμορφο Porto Hydra Village, το "Μαϊάμι" της Ελλάδας. Απολαύστε την πτήση.



Το βίντεο είναι μια παραγωγή του haanity.

Τι θα συμβεί αν βάλετε μια μπάλα μπόουλινγκ κάτω από υδραυλική πρέσα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι θα συμβεί αν βάλετε μια μπάλα μπόουλινγκ κάτω από υδραυλική πρέσα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο βίντεο από το κανάλι «Ηydraulic Press Channel», καθώς έχει αγγίξει τα 2 εκατ. views! Μετά από τα πειράματα με ρολόγια, κινητά και άλλες συσκευές σειρά έχει μια μπάλα μπόουλινγκ και μια κορίνα.

Κάθε νέο βίντεο από το συγκεκριμένο κανάλι γίνεται ανάρπαστο μέσα σε λίγες ώρες. Όσο και αν φαίνεται περίεργο, η κορίνα συνεθλίβη πιο δύσκολα κάτω από την υδραυλική πρέσα σε σχέση με την μπάλα του μπόουλινγκ, παρόλο που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

 Δείτε το βίντεο:





Πηγη:www.newsit.gr

Το ρόφημα αυτό καταστρέφει τα οστά μας, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν να το καταναλώνουν

Το ρόφημα αυτό καταστρέφει τα οστά μας, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν να το καταναλώνουν

Έχετε ποτέ τρελή επιθυμία να πιείτε ένα ποτήρι γάλα; Όταν τρώτε πρωινό, ή ένα νόστιμο γλυκό, ή όταν θέλετε να φάτε δημητριακά; Όλοι έχουμε ακουστά το οφέλη του γάλατος, ειδικά για τα παιδιά που αναπτύσσονται – κάνει καλό στα κόκαλα και στα δόντια – και σίγουρα ήπιατε κι εσείς μπόλικο μεγαλώνοντας. Είναι όμως πραγματικά καλό για τα οστά μας;

Το γάλα στα σούπερ μάρκετ είναι παστεριωμένο. Η παστερίωση είναι μια διαδικασία η οποία καταστρέφει τα παθογόνα στο φαγητό, σκοτώνει τα μικρόβια που μπορεί να μεταφέρουν ασθένειες και αποτρέπει το γάλα από το να ξινίσει γρήγορα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, κάθε μόριο γάλατος θερμαίνεται μέχρι μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και κρυώνει γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι ότι με την παστερίωση σκοτώνονται επίσης και τα καλά βακτήρια (προβιοτικά) αλλά και μερικά θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη C και το ιώδιο. Καταστρέφονται ακόμη και τα ένζυμα του γάλατος. Αυτά τα ένζυμα που έχουν χαθεί δυσκολεύουν την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.

Οι χώρες με τη μεγαλύτερη κατανάλωση σε γάλα έχουν και τα υψηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης. Μας λένε ότι το γάλα βοηθά τα κόκαλα μας να είναι γερά και υγιή, αλλά πρόσφατες μελέτες δείχνουν το αντίθετο.

Είτε είναι πλήρες, είτε με 1%, 2% λιπαρά, είτε αποβουτυρωμένο, όλα τα γάλατα περνούν από παστερίωση. Αν έχετε στο μυαλό σας υγιείς και καθαρές αγελάδες να βοσκούν στο γρασίδι όλη μέρα και που και που να παράγουν το γάλα σας, ετοιμαστείτε να αλλάξετε άποψη.

Οι αγελάδες που παράγουν το γάλα που αγοράζουμε είναι παραφουσκωμένες μια μια ορμόνη που ονομάζεται rBGH και τις κάνει να παράγουν περισσότερο γάλα. Η ορμόνη αυτή έχει απαγορευτεί στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ για να αυξάνει την παραγωγή κατά 10-15%.

Το γάλα που παράγεται από τέτοιες αγελάδες περιέχει ως και 20 παυσίπονα, αντιβιοτικά και ορμόνες ανάπτυξης σε κάθε ποτήρι, ενώ μελέτες το έχουν συνδέσει με την αυξημένη ανάπτυξη όγκων και καρκίνου. Οι αγελάδες είναι ευαίσθητες και επιρρεπείς σε ασθένειες και το γάλα τους περιέχει μεγάλες ποσότητες πύον.

Εκεί ξεκινά η παστερίωση, η οποία ωστόσο δεν εγγυάται την καθαρότητα του προϊόντος. Έχουν αναφερθεί περιστατικά σαλμονέλας από παστεριωμένο γάλα – που υποτίθεται ότι είναι καθαρό.
Όταν το γάλα περνά από παστερίωση, γίνεται όξινη τροφή, δηλαδή χάνει τα φυσικά και απαραίτητα ηλεκτρόνια του. Όσο πιο πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα καταναλώνουμε, τόσο πιο μεγάλη ανάγκη έχει το σώμα μας για να διατηρεί σταθερό το επίπεδο pH.

Και το κάνει τραβώντας αλκαλικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο) από άλλα μέρη του σώματος, ανάμεσα τους και τα οστά. Με τον καιρό, γίνονται πιο αδύναμα, ευαίσθητα και επιβαρύνονται με οστεοπόρωση.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πάτε στο σούπερ μάρκετ, αναζητήστε μια πιο υγιή εναλλακτική από το παστεριωμένο γάλα.

Δείτε πως να φτιάξετε γάλα αμυγδάλου στο σπίτι:




Πηγη:earthshareme.com