ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Η Πάρμα ανακοίνωσε Μπουφόν

 


Ο Τζιανλουίτζι Mπουφόν αποχώρησε από τη Γιουβέντους, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας επιστρέφει στην Πάρμα, η οποία είναι η ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Στην ιταλική ομάδα, ο Μπουφόν άρχισε την καριέρα του, έπαιξε οκτώ χρόνια στις ακαδημίες και κατόπιν από το 1999 ως το 2001, μετρώντας 168 συμμετοχές μέχρι να μετακομίσει στη Γιουβέντους και να γράψει ιστορία μαζί της.


Πηγή:www.newsit.gr





Αγιορείτικη συνταγή: Γεμιστοί κολοκυθοανθοί

 


Οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί αποτελούν εκλεκτό μεζέ, ειδικά στα νησιά, ενώ σερβίρονται και ως κυρίως πιάτο. Τρώγονται συνήθως το καλοκαίρι, που είναι άλλωστε και η εποχή τους. Αν αναζητάτε νόστιμους μεζέδες για το κυριακάτικο τραπέζι ή για να συνοδεύσετε ένα ουζάκι, οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση τους.

Ακολουθήστε την παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή, όπως τη φτιάχνει ένας από τους πιο γνωστούς μάγειρες του Αγίου Όρους, ο μοναχός Νικήτας, και δώστε ξεχωριστή νοστιμιά στα καλοκαιρινά τραπέζια που μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να σερβίρετε τους γεμιστούς κολοκυθοανθούς με γιαούρτι ή διάφορα τυριά, αν δεν είναι μέρα νηστείας.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
15 κολοκυθοανθοί
1 φλιτζάνι ρύζι σκληρό (κίτρινο)
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι λάδι
½ κρασοπότηρο λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό

Επί το έργον:
Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν. Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια και μετά ρίχνουμε τον άνηθο, τον μαϊντανό, το ρύζι και ανάλογο νερό. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά.

Κατεβάζουμε το ρύζι από τη φωτιά και ρίχνουμε το λεμόνι. Γεμίζουμε τους ανθούς με αυτό το μίγμα ως τη μέση και τους κλείνουμε προσεκτικά, διπλώνοντας τις άκρες σταυρωτά. Τους βάζουμε σε ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι και λίγο νερό. Τους σιγοβράζουμε σκεπασμένους για 15 λεπτά περίπου.

Πηγή: https://mountathos-eshop.com/

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Επικό αυτογκόλ από τερματοφύλακα – Πάει για Όσκαρ γκάφας


Ο Καναδάς νίκησε εντός έδρας την Αϊτή με 3-0, σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ζώνη Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), έχοντας… απρόσμενη βοήθεια από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ζόσουε Ντούβεργκερ.

Ο τερματοφύλακας της Αϊτής, Ζόσουε Ντούβεργκερ είδε τον συμπαίκτη του, Λαφράνς, να του γυρίζει την μπάλα, χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και κάπου εκεί είδαμε ένα από τα πιο… περίεργα αυτογκόλ από τερματοφύλακα, στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Ντούβεργκερ έχασε το κοντρόλ, έτρεξε να διώξει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος, αλλά πριν προλάβει να την κλωτσήσει με το δεξί του πόδι, την ακούμπησε άθελα του με το αριστερό, με αποτέλεσμα να την στείλει στην εστία του για το 2-0 του Καναδά.

Πηγή:www.newsit.gr