ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ζευγάρι μαύρων γέννησε λευκό μωρό

newego LARGE t 1101 54229940 type12128

Ένα κατάξανθο αγοράκι έφερε στον κόσμο ένα ζευγάρι μαύρων στην Αγγλία και δεν πίστευαν αρχικά στα μάτια τους πως ήταν δικό τους.

Ο Φράνσις Τσιμπάνγκου, με καταγωγή από το Κονγκό, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πρωτοαντίκρυσε το δεύτερο παιδί του, ένα κατάξανθο αγοράκι, όπως επίσης και οι νοσοκόμες στο μαιευτήριο που γεννήθηκε. Ο μικρός Ντάνιελ, δεν είναι αλμπίνο, πάσχει όμως από μια μικρή γενετική μετάλλαξη.

«Ήμουν έκπληκτος και δεν μπορούσα να μιλήσω όταν τον πρωτοαντίκρυσα. Το ίδιο και οι γιατροί που σίγουρα πίστευαν ότι δεν είναι δικό μου. Μετά την αρχική έκπληξη διαπίστωσα ότι έχει τη μύτη μου και τα χείλη της γυναίκας μου» δήλωσε ο Φράνσις.

Το ζευγάρι πιστεύει ότι ο Ντάνιελ θα μπορούσε να έχει πάρει στοιχεία από το DNA της προ-προ-προγιαγιάς του, που κι εκείνη είχε γεννήσει ένα λευκό μωρό. Ο Φράνσις όμως δήλωσε: «Αυτό συνέβη πριν από έξι γενιές και δεν ξέρουμε καν αν ήταν αλήθεια».
Οι ειδικοί πιστεύουν πως αυτό το φαινόμενο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο, μπορεί να συμβεί. Πρόκειται για μια παράξενη μίξη γονιδίων, κατά την οποία υπερισχύουν τα λευκά.

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε τους ανθρώπους που μας χαζεύουν και σίγουρα θα σκέφτονται: Τι κάνει αυτό το μαύρο ζευγάρι με το λευκό μωρό; Σίγουρα κάποιοι θα σκέφτονται ότι το έχουμε κλέψει ή το έχουμε υιοθετήσει. Για εμάς όμως το χρώμα του δέρματος δεν έχει καμία σημασία. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία του».

πηγη: (Daily Mail, εθνος)

Εύβοια: Η παραλία που σε κάνει να την χαζεύεις για ώρες - Δείτε φωτό!


Μία και μόνο ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές ακτές του πλανήτη που βρίσκεται στην Εύβοια...

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές ακτές του πλανήτη. Και όμως η παραλία αυτή ανήκει στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα Μεσοχώρια του Δήμου Στυρέων, στην Νότια πλεύρά του Νησιού.

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Το ονειρικό θέαμα απολαμβάνει πλήθος κόσμου που γεμίζει την περιοχή κάθε καλοκαίρι, θαυμάζοντας από κοντά το παραμυθένιο τοπίο! Μέσα σε απίστευτη ησυχία χαζεύουν για ώρες την παραλία και δεν χάνουν την ευκαιρία να τραβήξουν δεκάδες φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

πηγη:www.newsit.gr

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Έτοιμο το μπιφτέκι του σωλήνα! Ο Φρανκενστάιν των μπιφτεκιών θα πωλείται από την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο!


- Η παρασκευή του μπιφτεκιού του σωλήνα κοστίζει 289.000 ευρώ!
- Έχει χρώμα γκρι και υφή σαν του καλαμαριού
- Άγνωστος επιχειρηματίας πίσω από την χρηματοδότηση των ερευνών του εργαστηρίου του πανεπιστημίου του Μάαστριχτ
- Ποιός θα το δοκιμάσει πρώτος! - Θα λύσει το πρόβλημα του υποσιτισμού;

Μπορεί να το έχουμε δει σε ταινίες, αλλά πλέον είναι πραγματικότητα. Το πρώτο μπιφτέκι του σωλήνα θα σερβίρεται από την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο και θα αποτελείται αποκλειστικά από κρέας που έχει παρασκευαστεί σε εργαστήριο.

Οι παρασκευαστές του μπιφτεκιού Φράνκεστάιν πιστεύουν ότι με το δημιούργημά τους θα καλυφθούν οι παγκόσμιες ανάγκες για πρωτείνη χωρίς να χρειάζεται να θυσιάζονται ολόκληρα κοπάδια αγελάδων.
Το "Frankenburger", το οποίο κόστισε 250.000 λίρες για να παρασκευαστεί αποτελείται από 3.000 λεπτές λωρίδες κρέατος το οποίο "δημιουργήθηκε" από βλαστοκύτταρα αγελάδας.

Το κρέας είναι γκρι και είναι γλοιώδες και η υφή του μοιάζει με του καλαμαριού.

Δημιουργός του "μπιφτεκιού φρανκεστάιν" είναι ο καθηγητής Μάρκ Πόστ από το πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία.


Ο καθηγητής Μάρκ Ποστ
Ο καθηγητής Μάρκ Ποστ

Η έρευνά του χρηματοδοτήθηκε από έναν ανώνυμο επιχειρηματία ο οποίος πιθανότατα θα είναι και ο πρώτος που θα δοκιμάσει το μπέργκερ.

Μπιφτέκι - τέρας σε 4 βήματα

Το πρώτο βήμα είναι να πάρουμε βλαστοκύτταρα από τους μυες της αγελάδας.
Το δεύτερο είναι να βυθιστούν σε ένα θρεπτικό μείγμα μέχρι να πολλάπλασιαστούν δημιουργώντας έναν κολλώδη ιστό με την περιεκτικότητα ενός μισομαγειρεμένου αυγού.
Αυτός ο μυς που προκύπτει δένεται με Βέλκρο και τεντώνεται.
Τελικά, προκύπτουν 3.000 λωρίδες από το κρέας και ψιλοκόβεται μαζι με 200 κομμάτια από παρασκευασμένο λιπος στο εργαστήριο και έχουμε στα χέρια μας ένα μπιφτέκι.

Η διαδικασία είναι μεγάλη σε διάρκεια αλλά και ακριβή. Κάποια στογμή όμως θα χρειάζονται μόλις 6 εβδομάδες για να φτάσει στα ράφια των σουπερ μάρκετ.

πηγη:www.newsit .gr