ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Black Mirror! Μητέρα συναντά την 7χρονη νεκρή κόρη της μέσω εικονικής πραγματικότητας!




Η μητέρα αγγίζει τη νεκρή της κόρη μέσω της ειδικής τεχνολογίας! Παίζει μαζί της και κάνει ακόμα και διαλόγους! Μόνο ανατριχίλα προκαλεί το δημιούργημα κορεατικής εταιρείας.

Μπορεί η Νότια Κορέα να ήρθε στην επικαιρότητα για την επική νίκη της ταινίας Παράσιτα στα Όσκαρ αλλά μια άλλη είδηση που μας έρχεται από την μακρινή χώρα είναι τουλάχιστον ανατριχιαστική.

Η κορεατική τηλεόραση έδειξε σε ζωντανή μετάδοση την επανένωση μιας μητέρας με την νεκρή από το 2016 κορούλα της!

Πως έγινε αυτό; Μέσω της εικονικής πραγματικότητας! Η εκπομπή, με τον τίτλο «Συναντώντας σε» φόρεσε στην μητέρα την ειδική μάσκα και μέσω της εικονικής πραγματικότητας η γυναίκα μπορούσε να μιλήσει, να ακουμπήσει με ειδικά γάντια που φορούσε, και να παίξει με την επτάχρονη κόρη της που έχασε πριν από 4 χρόνια από μια άγνωστη ασθένεια.

Μητέρα και κόρη μπορούσαν να συζητήσουν κανονικά και μάλιστα η μικρή Nayeon είπε στην μητέρα της ότι δεν πονάει πια.
Η μητέρα φόρεσε τον εξοπλισμό του VR και μεταφέρθηκε σε έναν κήπο όπου είδε την κόρη της να στέκεται εκεί και να της χαμογελάει φορώντας ένα μωβ φόρεμα.



«Ομορφιά μου! Πόσο μου έλειψες», ακούγεται η μητέρα να λέει την ώρα που προσπαθεί να αγγίξει την ψεύτικη κόρη της.

Η Κορεατική εταιρεία Munhwa Broadcasting Corporation, έφτιαξε το πρόσωπο, το σώμα και την φωνή της μικρούλας με όση περισσότερη ακρίβεια μπορούσε.



Η μικρούλα με μαύρα μαλλιά όπως ήταν και όταν ζούσε ρώτησε την μητέρα της αν την σκέφτεται, με την μητέρα φυσικά να απαντάει: 

«Συνέχεια». Η μικρούλα στην συνέχεια λέει στην μαμά της πόσο της έλειψε με την μητέρα της να ξεσπάει σε κλάματα.

Η κα Jang στην αρχή ήταν διστακτική στο να αγγίξει το ψηφιακό παιδί της αλλά η μικρή ήταν εκείνη που επέμεινε. Και μόλις την άγγιξε δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της.

Παρόντες σε όλο αυτό το ανατριχιαστικό γεγονός ότι και τα αδέρφια της μικρής Nayeon και ο πατέρας της και φυσικά πλάνταξαν και αυτοί στο κλάμα. 



Κάποια στιγμή η μικρή τρέχει προς την μαμά της και της δίνει ένα λουλούδι και της λέει: «Μανούλα βλέπεις ότι δεν πονάω πια ε;»
Στο τέλος η ψηφιακή κόρη ξαπλώνει να κοιμηθεί λέγοντας ότι είναι κουρασμένη και η μητέρα της την αποχαιρετά.

Η μητέρα εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένη μετά την εκπομπή. Όπως είπε φοράει ένα κολιέ με τις στάχτες της κόρης της και το έκανε αυτό για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που έχασαν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.


πηγή: DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου